Kuluneen kuun kuulumiset

Olen ollut hetkeen kirjoittamatta tänne – pahoittelut kaikille tuhansille lukijoilleni!

 

Syy bloggaamattomuudelleni on oikeastaan ollut se, että kävin kolmisen viikkoa sitten Suomessa, ja kun Suomessa bloggaus ei ollut ihan tämän reissublogin idean mukaista, niin jotenkin siinä sitten vain unohtui koko homma.

Palasin itse asiassa juuri eilen taas kotimaasta. Menin Linen kanssa lääkiksen vuosijuhliin. Koska akateemisiin vuosijuhliin pitäisi laittaa akateemiset tilpehöörit, niin tulkitsin tämän tarkoittavan sitä, että joudun laittamaan Cambridgen kaavun tumman pukuni päälle. Oli ihan hauskaa. Laitan kuvia kun saan niitä jostain.

Ja tietysti pitää sanoa, että kirjani julkaistiin! Haluatko juristiksi? -mestariteos löytyy lähimmästä kirjakaupastasi, ainakin jos se on Akateeminen Kirjakauppa. Minun piti oikein käydä Akateemisessa hypistelemässä hengentuotettani. Mielelläni kuulisin kommentteja ko. kirjasta, jos joku sen sattuu lukemaan. Se on siis tarkoitettu sekä juridiikasta yleisesti kiinnostuneille että oikikseen pyrkimistä pohtiville. Saamani kommentit ovat olleet pitkälti positiivisia. Toivon mukaan myös suuri yleisö on samaa mieltä.

 

Tein toissa viikolla todella paljon töitä, lähes aamusta iltaan. Löysin nimittäin kunnon draivin väikkärini kirjoittamiseen. Kirjoittaminen on minulle ajatusprosessi, ja minun on vaikea kehitellä ajatuksiani kovin pitkälle kirjoittamatta niitä ylös. Siksi aloitin jo näin aikaisessa vaiheessa kirjoittamisen. Lähetinkin viikko sitten lauantaina 15 sivua tekstiä väikkärinohjaajalleni – ja sain sunnuntai-iltana tekstin takaisin yksityiskohtaisten kommenttien kera. En voi kuin olla kiitollinen ohjauksen tasosta täällä.

Viime viikon otinkin sitten rennommin. Ostin Europa Universalis IV -pelin alesta, ja siinä menikin sitten viikonloppu ja vähän alkuviikostakin. Ja loppuviikko meni puolestaan Suomessa. Tätä on akateeminen vapaus: usein teen töitä viikonloputkin, mutta välillä voi sitten rentoutua arkipäivinä, jos siltä tuntuu. Tykkään.

 

Noniin, lupaan jatkossa taas blogata tiheämmin. Ei tällaisia kuukauden katkoja saisi tulla.

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s